




Saadet Partisi’nden Başkan Söğüt’e ‘Ahilik’ ziyareti
Saadet Partisi İlçe Başkanı Mehmet Koç ve Yönetim Kurulu üyesi Seyit Turhan, Kadınhanı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ramazan Söğüt ile bir araya geldi.
Ziyarette Ahilik kültürü ve esnaflık ahlâkı üzerine istişarelerde bulunuldu. Başkan Koç, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Kıymetli oda başkanımızı ziyaret ederek esnaflık ve âhilik üzerine verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Âhilik kültürü, kardeşlik, dayanışma ve dürüst ticaretin simgesidir. Oda başkanımız nezdinde bu değerlerin yaşatılması için emek veren tüm esnaf ve sanatkârlarımızın haftasını tebrik eder, hayırlı ve bereketli kazançlar dileriz.” ifadelerini kullandı.
Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ramazan Söğüt ise, Saadet Partisi heyetine ziyaretlerinden dolayı tüm ilçe esnafı adına teşekkür etti.
Haber Yazılımı: CM Bilişim